404 - Страницата не е пронајдена

Страницата која ја барате не е пронајдена 😔

Помош

За нас

Корпа е платформа за испорака на разни видови производи, намирници, храна и слично. Клиентите можат да нарачаат кој било производ од понудата од удобноста на нивниот дом, работно место или на кое било друго место преку мобилна апликација која е брза и бесплатна. Испораката пристигнува на Вашата адреса брзо и едноставно.

Сакате да доставувате за Корпа?

Ти избираш кога и колку сакаш да работиш. Планирај ги твоите работни часови однапред или активирај ја апликацијата според твоето расположение.

Следи ја својата достава во живо во реално време

Предноста на оваа апликација е што е направена на тој начин што ќе бидете во тек со статусот на нарачката во реално време, односно од моментот на нарачката до пристигнувањето на саканата адреса.

Станете партнер

Продолжете да го правите она што го правите најдобро, а нам дозволете ни да ги донесеме клиентите и доставата на нивната адреса.