This menu is also available on English

Bubble Tea 🧋🍓🥝

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Make your own Bubble Tea (375ml)

130 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Make your own Bubble Tea (475ml)

160 ден

Boba Milkshake 🥤🍦

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Make your own Boba Milkshake (375ml)

150 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Make your own Boba Milkshake (475ml)

180 ден

Tapioca Drinks 🧋🍵

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Original Tai Milk Tea (475ml)

Црн чај, млеко 3.5%, сируп од кафеав шеќер, tapioka pears, creamer

200 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Nescafe & Tapioka (450ml)

Нескафе, млеко, сируп од кафеав шеќер, tapioka pearls, creamer

200 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Matcha Tea & Tapioka (475ml)

Млеко по избор, мача зелен чај, tapioka pearls, creamer

230 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Taro Tea & Tapioca (475ml)

Млеко по избор, таро чај, tapioka pearls, creamer

230 ден

Lokal je trenutno nedostupan