This menu is also available on English

Закуски 🍗

Додади
Bistro Fries

Бистро помфрит со микс од зачини

290 ден

Додади
Classic Nachos

Начос чипс, чедар кашкавал, гауда кашкавал, "pulled pork" свинско месо, свежа салса "pico de gallo", "jalapeno" пиперки, гвакамоле, сезонски зеленчук

360 ден

Додади
Vege Nachos

Начос чипс, чедар кашкавал, гауда кашкавал, свежо "guacamole", свежа салса "pico de gallo", сезонски зеленчук

340 ден

Додади
Chicken Strips

Поховани пилешки гради во "battermilk" млечна маринада и бистро помфрит

330 ден

Додади
Sticky Wings

Пикантни пилешки крилца во домашен "BBQ" сос

290 ден

Додади
Chicken Nuggets

Крцкаво пилешко и бистро помфрит

310 ден

Додади
Beef Croquettes

Похованa јунешкa смеса со чедар, гауда и кисели краставички, бистро помфрит

340 ден

Додади
Cheese Sticks

Поховани стапчиња од гауда

240 ден

Бургери 🍔

Додади
Woodstock Burger

Домашно бриош лепче, 100% јунешка плескавица, домашен бургер сос, чедар, кисели краcтавички, бистро помфрит

490 ден

Додади
Big Mac

Домашно бриош, 2 x 100% јунешка плескавица, 2 x чедар кашкавал, ајзберг салата, кромид, кисели крастабички, "Big Mac" сос, бистро помфрит

510 ден

Додади
Hot as Hell

Домашно бриош, 100% јунешка плескавица, чедар, чили салса, халапењо пиперчиња, бургер сос, бистро помфрит

510 ден

Додади
Blue Cheese Addiction

Домашно бриош, 100% јунешка плескавица, ‘blue cheese’, карамелизиран кромид, домашен ‘bbq’ сос, бистро помфрит

530 ден

Додади
Truffle Special

Домашно бриош, 100% јунешка плескавица, домашен мајонез со тартуфи, димен кашкавал, бистро помфрит

540 ден

Додади
Stout Beer Pulled Pork

Свинска плешка, бриош лепче, сенф, синап семе, кисели краставички, закиселен црвен кромид, помфрит и домашен мајонез со лук

380 ден

Додади
Crispy Chicken Sandwich

Пилешки гради, бриош лепче, домашен мајонез со лук, ајсберг салата, spicy mayo, кисели краставички. Се служи со бистро помфрит и ‘spicy mayo’

340 ден

Помфрити 🍟

Додади
Burger Style

Помфрит, 100% јунешка плескавица, "burger" сос, чедар кашкавал, "jalapeno" пиперки, кисели краставички, сезонски зеленчук

330 ден

Додади
Pulled Pork Style

Помфрит, "pulled pork" свинско месо, домашен мајонез со лук, "jalapeno" пиперки, синап сенф, сезонски зеленчук

330 ден

Додади
Truffle Style

Помфрит, домашен мајонез со тартуфи, димен кашкавал, сезонски зеленчук

330 ден

Додади
Cheese Style

Помфрит, домашен "BBQ" сос, чедар, гауда, сино сирење

330 ден

Колбаси 🔥

Додади
Curry Wurst

Австриски "Bratwurst" колбас, домашен кари сос, бистро помфрит

360 ден

Додади
Bratwurst

Австриски "Bratwurst" колбас, колеслав салата, баварски перек, сенф

330 ден

Додади
Käsekrainer

Австриски "Käsekrainer" колбас со кашкавал, колеслав салата, баварски перек, сенф

330 ден

Додади
Spicy Käsekrainer

Австриски "Käsekrainer" лут колбас со кашкавал, колеслав салата, сенф, баварски перек

330 ден

Даски 🧀

Додади
Chicken Plate

400g Chicken Strips, 400g Sticky Wings, 400g бистро помфрит, сезонски зеленчук

1400 ден

Додади
Austrian Sausage Mix

2 x Дебел Бел Колбас, 2 x Колбас со кашкавал, 2 x Лут колбас, бистро помфрит, баварски переци, сезонски зеленчук

1800 ден

Додади
Fried Plate

Chicken Nuggets, Chicken Strips, Beef Croquettes, Cheese Sticks, Bistro Fries

1200 ден

Пиво 🍺

Додади
Lobkowicz Premium

Classic Czech Lager 0.5L 4.7% Alc.

180 ден

Додади
Lobkowicz Dark

Classic Stout 0.5L 4.7% Alc.

180 ден

Додади
Cerna Hora Velen

Wheat Beer 0.5L 4.7% Alc.

180 ден

Додади
DEMON

Semi-Dark Beer 0.5L 5.2% Alc.

190 ден

Додади
Flying Cloud IPA

Red IPA 0.5L 5.5% Alc.

190 ден

Додади
Rychtar Premium

Bitter Czech Lager 0.5L 5.0% Alc.

180 ден

Додади
Rychtar Grunt

Bitter & Carbonated Lager 0.5L 4.6% Alc.

180 ден

Додади
Klaster Lezak

"Smooth" Czech Lager 0.5L 4.6% Alc.

180 ден

Додади
Klaster Premium

Czech Lager 0.5L 5.0% Alc.

180 ден

Додади
Platan 11

"Smooth" Lager 0.5L 4.6% Alc.

180 ден

Додади
Platan Premium

Bitter Czech Lager 0.5L 5.0% Alc.

180 ден

Додади
Cerna Hora Nefiltr

Unfiltered Lager 0.5L 4.2% Alc.

180 ден

Додади
Medova 13

Honey-Lager 0.5L 5.7% Alc.

190 ден

Корпата е моментално празна
Вашата нарачка

0 артикли

Вкупно : 0

Во цената е вклучен ДДВ

На наплата 0