Доставувај за Корпа

Аплицирај веднаш

За нас

Korpa.mk е платформа за испорака на храна и намирници. Им помагаме на клиентите брзо, безбедно и лесно да добијат производи пред својата врата со неколку кликови.

Флексибилно работно време

Ти избираш кога и колку сакате да работиш. Планирај ги своите работни часови однапред или активирај ја апликацијата според твоето расположение.

Заработи колку сакаш

Секогаш кога ќе ја активираш апликацијата, нарачките пристигнуваат сами, а заработката е по час и по испорака. Бакшишот е само твој.

Превозно средство што го сакаш

Педала или гас, изборот е твој. На Корпа.мк можеш да работиш со велосипед, мотоцикл или сопствен автомобил.

Уживај во својот град

Уживај во убавините на својот град додека преземаш или доставувш нарачки. Пушти ја омилената музика и уживај во возењето.

Безбедност при работа

Нашите курири ни се многу важни. Ја обезбедуваме сета потребна опрема, со договор.

Работа во млад и перспективен тим

Љубезноста, креативноста, одговорноста се некои од основните квалитети кои ги поседува секој член на тимот на Корпа

Услови за вработување

• Минимум 18 години и лична карта

• Поседување на велосипед, мотоцикл или сопствен автомобил

• За достава со мотоцикл, возачка дозвола А категорија

• За достава со автомобил, возачка возвола Б категорија

• Паметен телефон

Пополнете ги потребните податоци

*Само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани за интервју.
**Со поднесување на Вашата апликација за вработување (CV), потврдувате дека сте согласни Вашите лични податоци да бидат чувани во база и обработувани за намена за сегашно или идно вработување од страна на КОРПА ДОО Скопје или од трето лице ангажирано за таа цел согласно Закон. Доколку не сте согласни, Ве молиме тоа да го наведете во апликацијата.
*** За повеќе информации можете да кликнете на следниот линк.