Станете Корпа партнер

Без ризик,брзо и едноставно

Стани партнер

За нас

Корпа е платформа за испорака на храна и намирници. <br> Партнерите брзо и ефикасно допираат до нови клиенти на интерактивен и лесен начин

Следете ги светските трендови

Едноставноста на нашата платформа и илјадниците корисници не прават уникатни, а Вие имате целосен преглед на Вашите нарачки преку таблети со брза и едноставна употреба.

Немате достава, никаков проблем

Ние доставуваме за Вас. Нашата апликација е толку едноставна и користи паметно гео-таргетирање за да го ангажира најблискиот курир кој ќе ја преземе и достави нарачката на време.

Маркетингот препуштете ни го нам

Дозволете ни да ги промовираме Вашите услуги на оние луѓе кои ги бараат. Ние гарантираме продажба!

Статус на нарачка

Немате непотребни повици и прашања за статусот на нарачката. Корисникот на мапата јасно гледа каде е неговата нарачка и за колку минути пристигнува.

Што добива Корпа патнерот

Вашата продавница/ресторан на платформата Korpa.mk

Мини таблет и печатач за управување со нарачки

Професионално сликање на сите производи

Брендирани кеси и кутии со лого на Korpa

Пополнете ги потребните податоци