Сакаш да бидеш дел од тимот на Корпа?

Талентираните поединци се секогаш добредојдени.

Аплицирај веднаш

За нас

Korpa.mk е платформа за испорака на храна и намирници. Им помагаме на клиентите брзо, безбедно и лесно да добијат производи пред својата врата со неколку кликови.

Испратете ни го Вашето CV и станете дел од нашата екипа

Корпа не е обична апликација. Зад сите можности кои Корпа им ги нуди на сите свои корисници, стои вреден тим. Фокусиран на квалитетот и потребите на корисниците и рестораните. Љубезноста, креативноста, одговорноста се некои од основните квалитети кои секој член на тимот има. Е-mail за CV: [email protected]

Пополнете ги потребните податоци

*Само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани за интервју.
**Со поднесување на Вашата апликација за вработување (CV), потврдувате дека сте согласни Вашите лични податоци да бидат чувани во база и обработувани за намена за сегашно или идно вработување од страна на КОРПА ДОО Скопје или од трето лице ангажирано за таа цел согласно Закон. Доколку не сте согласни, Ве молиме тоа да го наведете во апликацијата.
*** За повеќе информации можете да кликнете на следниот линк.