El Cabron Wine Bar

ОТВОРЕНО

Franklin Ruzvelt 63, Skopje 1000, North Macedonia
This menu is also available on English

Црвено вино🍷

Додади
АЛТАДО МОНАСТРЕЛ 750МЛ

750 ден

Додади
БОВИН А ГУПКА 750МЛ

3990 ден

Додади
БОВИН ДИСАН ВРАНЕЦ БАРИК 750МЛ

1170 ден

Додади
БОВИН ИМПЕРАТОР ВРАНЕЦ 750МЛ

1690 ден

Додади
ВЕНЕЦ 56 РЕЗЕРВА 750МЛ

1550 ден

Додади
ВЕНЕЦ ОРЛЕ ВРАНЕЦ ОРГАНИК 750МЛ

920 ден

Додади
ВЕНЕЦ СИНГЛ БЛОК ШИРАЗ 750МЛ

590 ден

Додади
КАМНИК ВАЈНМЕЈКЕРС ЦРВЕНО 750МЛ

650 ден

Додади
КАМНИК КАРМЕНЕРЕ 750МЛ

1340 ден

Додади
КАМНИК КРАТОШИЈА 750МЛ

1280 ден

Додади
КАМНИК КУВЕ ДЕ ПРЕСТИЖ 750МЛ

1210 ден

Додади
КАМНИК МЕРЛОТ СИГНИЧЕР 750МЛ

6890 ден

Додади
КАМНИК МОНТЕ 750МЛ

690 ден

Додади
КАМНИК ПИНО НОАР 750МЛ

840 ден

Додади
КАМНИК СИНГЛ ВАЈНЈАРД МЕРЛО РЕЗЕРВА 750МЛ

1990 ден

Додади
КАМНИК ТЕН БАРЕЛС КАБЕРНЕ СОВИЊОН РЕЗЕРВА 750МЛ

2990 ден

Додади
КАМНИК ТЕН БАРЕЛС СИРАХ 750МЛ

2470 ден

Додади
КАМНИК ТЕРОАР ВРАНЕЦ ГРАНД РЕЗЕРВА 750МЛ

3840 ден

Додади
КАМНИК ХЕРИТИЧ КАБЕРНЕ СОВИЊОН ГРАНД РЕЗЕРВА 750МЛ

7900 ден

Додади
КАРТАЛ МЕРЛОТ БАРИК 750МЛ

1100 ден

Додади
ЛАЗАР АЛШАР 750МЛ

4200 ден

Додади
ЛЕПОВО ГРАНД КУВЕ 750МЛ

2210 ден

Додади
ЛЕПОВО ПИНО НОАР 750МЛ

1950 ден

Додади
НАУМЧЕВИ ВРАНЕЦ БАРИК 750МЛ

650 ден

Додади
НАУМЧЕВИ КАБЕРНЕ СОВИЊОН БАРИК 750МЛ

650 ден

Додади
ПЕППОЛИ ЧАНТИ КЛАСИКО 750МЛ

1320 ден

Додади
ПЕШКОВ ВРАНЕЦ ОРГАНСКО 750МЛ

780 ден

Додади
ПОПОВ КАБЕРНЕ ФРАНК РЕЗЕРВА 750МЛ

840 ден

Додади
ПОПОВ КАРМЕНЕРЕ 750МЛ

1100 ден

Додади
ПОПОВ МЕРЛО РЕЗЕРВА 750МЛ

750 ден

Додади
ПОПОВ СМОЛНИК ВРАНЕЦ 750МЛ

450 ден

Додади
ПОПОВИ ВРАНЕЦ БАРИК ДАРК ХОРС 750МЛ

780 ден

Додади
ПОПОВИ КАБЕРНЕ СОВИЊОН БАРИК 750МЛ

780 ден

Додади
САНТА КРИСТИНА ТОСКАНА ИГТ 750МЛ

690 ден

Додади
СОПОТ ВРАНЕЦ РЕЗЕРВА 750МЛ

1070 ден

Додади
СТОБИ МАКЕДОН ПИНО Н. 75ОМЛ

480 ден

Додади
СТОБИ РЕЗЕРВА ВЕРИТАС 750 МЛ

930 ден

Додади
ТЕРАЗАС МАЛБЕК 750МЛ

2100 ден

Додади
ТИКВЕШ БАРОВО ЦРВЕНО 750МЛ

1860 ден

Додади
ТИКВЕШ ЛУДА МАРА ВРАНЕЦ 750МЛ

550 ден

Додади
ТИКВЕШ ЛУДА МАРА МЕРЛО 750МЛ

550 ден

Додади
ТЏ ЗИНФАДЕЛ УСА 750МЛ

1070 ден

Додади
ТЏ МОНАСТРЕЛ ШПАНИЈА 750МЛ

700 ден

Додади
ТЏ ПИНО НОАР ФРАНЦИЈА 750МЛ

650 ден

Додади
ФИЛОВСКИ ВРАНЕЦ БАРИК 750МЛ

780 ден

Додади
ШАТО ДЕ ГОРДОН ВАСЕ ДЕ ПИЕРЕ 750МЛ

910 ден

Додади
ШАТО ДЕ ГОРДОН ЈОЛИЕ БАЛАДЕ 750МЛ

700 ден

Додади
БАБУНА ЦРВЕНО ТЕРОАР 750МЛ

980 ден

Бело вино🥂

Додади
БАРОВО БЕЛО ТЕРОАР 750МЛ

1900 ден

Додади
БАРОВО СОВИЊОН БЛАНК 750МЛ

990 ден

Додади
БЕЛА ВОДА ВИОЊЕ 750МЛ

790 ден

Додади
БОВИН МУСКАТ ТЕМЈАНИКА 750МЛ

780 ден

Додади
ВЕНЕЦ КОРИА ТЕМЈАНИКА 750МЛ

680 ден

Додади
ВЕНЕЦ ПИНО ГРИЖО 750МЛ

550 ден

Додади
ВЕНЕЦ ШАРДОНЕ ОАК 750МЛ

630 ден

Додади
ГРАН САСО ТРЕБИАНО ДИ АБРУЦО 750МЛ

560 ден

Додади
ЕРОС ПИЛИГРИМ 750 МЛ

460 ден

Додади
ЕРОС ТАЛИСМАН ЖИЛАВКА 750МЛ

400 ден

Додади
КАЛА РЕЈ ВЕРДЕХО СОВИЊОН 750МЛ

500 ден

Додади
КАМНИК ВАЈНМЕЈКЕРС БЕЛО 750МЛ

690 ден

Додади
КАМНИК ВИОЊЕР 750МЛ

1090 ден

Додади
КАМНИК ГОЛД ТЕМЈАНИКА 750МЛ

1190 ден

Додади
КАМНИК ПИНО ГРИЖО 750МЛ

730 ден

Додади
КАМНИК СИНГ. ВИН. ТЕМЈАНИКА 750МЛ

690 ден

Додади
КАМНИК СИНГЛ ВИНЈАРД СОВИЊОН БЛАН 750МЛ

730 ден

Додади
КАМНИК ФУМЕ БЛАН 750МЛ

820 ден

Додади
КАМНИК ШАРДОНЕ БАРЕЛ ФЕРМЕНТЕД 750МЛ

1300 ден

Додади
КАМНИК ШАРДОНЕ СИНГЛ ВИН 750МЛ

680 ден

Додади
КАРТАЛ ТЕМЈАНИКА 750МЛ

520 ден

Додади
КЛАУДИ БЕЈ СОВИЊОН БЛАН 750МЛ

2340 ден

Додади
ЛАЗАР ГРАШЕВИНА 750МЛ

620 ден

Додади
НАУМЧЕВИ ТЕМЈАНИКА 750МЛ

390 ден

Додади
ПЕШКОВ ТЕМЈАНИКА ОРГАНСКА 750МЛ

520 ден

Додади
ПЕШКОВ ФАРИШ СМЕДЕРЕВКА ОРГАНСКО 750МЛ

390 ден

Додади
ПОПОВ ГЕВУРЦТРАМИНЕР 750МЛ

710 ден

Додади
ПОПОВ ДОМАИН ВРШНИК 750МЛ

630 ден

Додади
ПОПОВ ПИНО ГРИ ВРШНИК 750МЛ

630 ден

Додади
ПОПОВ СМОЛНИК ТЕМЈАНИКА 750МЛ

500 ден

Додади
ПУКЛАВЕЦ 7Н ФУРМИН 750МЛ

640 ден

Додади
ПУКЛАВЕЦ СОВИЊОН БЛАНК 750МЛ

640 ден

Додади
РИПОРТА ПИНО ГРИЖО 750МЛ

560 ден

Додади
САН ГОДЕС ПИНО ГРИЖО РАМАТО 750МЛ

720 ден

Додади
СОПОТ ВИНЈАРД СЕЛЕКШ УБАВА ТЕМЈАНИКА 750МЛ

580 ден

Додади
СТОБИ АКАЦИЈА 750МЛ

900 ден

Додади
СТОБИ МАКЕДОН МУСКАТ ТЕМЈАНИКА 75ОМЛ

480 ден

Додади
ТИКВЕШ ГРЕНАЖ Б.В. 750МЛ

780 ден

Додади
ТИКВЕШ ЛУДА МАРА ТЕМЈАНИКА 750МЛ

620 ден

Додади
ТИКВЕШ МУС. ТРАМИНЕЦ 750МЛ

590 ден

Додади
ТЏ ВЕРДЕХО ШПАНИЈА 750МЛ

650 ден

Додади
ТЏ РИЗЛИНГ ГЕРМАНИЈА 750МЛ

560 ден

Додади
ТЏ ШЕНИН БЛАНК Ј. АФРИКА 750МЛ

850 ден

Додади
ФИЛОВСКИ ТЕМЈАНИКА 750МЛ

400 ден

Додади
ФРИУЛАНО САНТ ХЕЛЕНА 750МЛ

1080 ден

Додади
ШАТО ДЕ ГОРДОН ФОНТАН ДУ СУД 750МЛ

1040 ден

Додади
БАБУНА БЕЛО ТЕРОАР 750МЛ

980 ден

Розе вино🍇

Додади
БОВИН АНАМАРИЈА РОЗЕ 750МЛ

780 ден

Додади
ВЕНЕЦ РОЗЕ ПРЕМИУМ 750МЛ

680 ден

Додади
ВИСПЕРИНГ АНГЕЛ 750МЛ

1500 ден

Додади
Д ПЕЈЛ РОЗЕ 750МЛ

830 ден

Додади
КАМНИК ПОРТОКАЛОВО 750МЛ

910 ден

Додади
КАМНИК РОЗЕ ЕЛЕГАНС 750МЛ

690 ден

Додади
КАМНИК РОЗЕ СЕКСИ 750МЛ

690 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
НАУМЧЕВИ СТАНУШИНА РОЗЕ 750МЛ

390 ден

Додади
ПОПОВ ПРЕСТИЖ РОЗЕ 750МЛ

450 ден

Додади
ПОПОВИ МОМИНА СОЛЗА РОЗЕ 750МЛ

400 ден

Додади
СОПОТ СЕРБЕЗ РОЗЕ 750МЛ

550 ден

Додади
СТОБИ МАКЕДОН РОЗЕ 750МЛ

480 ден

Додади
ТЏ МУСКАТО РОЗЕ ШПАНИЈА 750МЛ

560 ден

Додади
ШАТО ДЕ ГОРДОН МИСТРАЛ 750МЛ

780 ден

Пенливо вино 🍾

Додади
ЕЛ МИРАКЛЕ КАВА БРУТ 750МЛ

600 ден

Додади
КАМНИК ГОЛДЕН СПАРК 750МЛ

2600 ден

Додади
КАМНИК СПАРК РОЗЕ БРУТ 750МЛ

2500 ден

Додади
КАМНИК СПАРК ШАРДОНЕ БЛАН ДЕ БЛАН ЕКСТРА БРУТ 750МЛ

2500 ден

Додади
ЛАЗАР ПЕАРЛ ФРИЗАНТЕ БРУТ РОЗЕ НВ 750МЛ

620 ден

Додади
МОЕТ АЈС ИМПЕРИАЛ 750МЛ

5850 ден

Додади
МОЕТ ХАНДОН ШАМПАЊ РОЗЕ ИМПЕРИАЛ 750МЛ

5460 ден

Додади
ПОПОВ ЛУНА БЛАН ЕК ДРАЈ 750МЛ

1050 ден

Додади
ПУКЛАВЕЦ С. БЛАН ПЕНИНА 750МЛ

600 ден

Додади
ФАНТИНЕЛ ПРОСЕКО БИАНКО 750МЛ

830 ден

Додади
ФАНТИНЕЛ ПРОСЕКО РОЗЕ 750МЛ

830 ден

Десертно вино 🍰

Додади
КАМНИК ЕУФОРИЈА ТЕМЈАНИКА 250МЛ

990 ден

Додади
КЕРЕМ МАКС 750МЛ

1350 ден

Додади
ПОПОВ ПИНО ГРИЖО РОЗЕ СЛАТКО 500МЛ

980 ден

Додади
КУТИЈА ЗА ВИНО

60 ден

Корпата е моментално празна
Вашата нарачка

0 артикли

Вкупно : 0

Во цената е вклучен ДДВ

На наплата 0