This menu is also available on English

Лесковачка скара🔥

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Лесковачка мала (детска)

Лепче/тортиља, јунешка плескавица, сосеви и салати по избор

130 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Лесковачка

Лепче/тортиља, јунешка плескавица, сосеви и салати по избор

150 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Шарска

Лепче/тортиља, јунешка плескавица, млечен кашкавал, сосеви и салати по избор

160 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Гурманска

Лепче/тортиља, јунешка плескавица, млечен кашкавал, димена сланина, сосеви и салати по избор

170 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Лесковачка со кајмак

Лепче/тортиља, јунешка плескавица, кајмак, сосеви и салати по избор

190 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Лесковачка голема (турбо)

Лепче/тортиља, јунешка плескавица, сосеви и салати по избор

170 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Гурманска голема (специјалка)

Лепче/тортиља, јунешка плескавица, млечен кашкавал, димена сланина, сосеви и салати по избор

190 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Македонска плескавица

Лепче/тортиља, јунешка плескавица, кромид, димено месо, сосеви и салати по избор

160 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Полнета плескавица

Лепче/тортиља, јунешка плескавица, млечен кашкавал, сосеви и салати по избор

170 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Љута плескавица

Лепче/тортиља, јунешка плескавица, лута пиперка, сосеви и салати по избор

160 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Домашен колбас

Лепче/тортиља, димен колбас, сосеви и салати по избор

160 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Вешалица

Лепче/тортиља, свинска вешалица, сосеви и салати по избор

170 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Пилешки стек

Лепче/тортиља, пилешки стек, сосеви и салати по избор

170 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Полнет стек

Лепче/тортиља, пилешки стек, млечен кашкавал, сосеви и салати по избор

190 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Пилешки батак

Лепче/тортиља, пилешки батак, сосеви и салати по избор

170 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Сланина

Лепче/тортиља, димена сланина, сосеви и салати по избор

160 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Крцкаво Пилешко

Лепче/тортиља, паниран пилешки стек, кари сос, салата

170 ден

Тостови 🍞

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Тост со млечен кашкавал и шунка

120 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Тост со млечен кашкавал, шунка и печурки

130 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Тост со млечен кашкавал, шунка и помфрит

130 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Тост вегетаријански

120 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Тост со млечен кашкавал и сланина

130 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Тост со млечен кашкавал и кулен

140 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Лесковачки тост

170 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Тост со растителен кашкавал и шунка

120 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Тост со млечен кашкавал и врат

140 ден

Додатоци 🍟

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Мал помфрит

90 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Голем помфрит

120 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Додаток помфрит

50 ден

Пијалоци 🥤

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Coca Cola 0.33

50 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Coca Cola zero 0.33

50 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Fanta 0.33

50 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Schweppes 0.33

50 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Sprite 0.33

50 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Coca Cola 0.45

60 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Coca Cola zero 0.45

60 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Fanta 0.45

60 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Schweppes 0.45

60 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Sprite 0.45

60 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Rosa 0.5

40 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Skopsko 0.33

70 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Skopsko 0.5

80 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Amstel 0.5

90 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Heineken 0.33

90 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Heineken 0.5

90 ден

МОМЕНТАЛНО НЕДОСТАПНО
Birra Moretti

90 ден

Lokal je trenutno nedostupan